BUFET SUEDEZ

Bufetul suedez este util pentru diverse evenimente (recepţii, conferinţe, doctorate, tranining-uri, inaugurări sedii etc.). Ester Catering vă oferă un meniu diversificat de preparate reci tradiționale și internaționale, care poate fi completat si cu mâncare caldă livrata în recipiente care menţin temperatura constantă. Meniurile pot fi standard, dar și personalizate în funcție de preferințele fiecăruia. În completare, Ester Catering dispune si de veselă arcopal, tacâmuri inox, pahare de sticlă, carafe vin, coșuri de pâine, oliviere, scrumiere, fețe de masa pentru masa de catering. Mai jos va oferim câteva variante de meniu din care puteți alege.

Meniu 1 – gramaj aproximativ 550 g/pers. – 40,00 lei/pers.

  • Chifteluțe de porc;
  • Bule de cașcaval;
  • Șnițel pane din piept de pui;
  • Frigărui asortate;
  • Ficăței în bacon;
  • Roșii umplute cu salată de vinete;
  • Ardei cu pasta de brânză;
  • Tartine cu icre tarama;
  • Ouă umplute cu pate de ficat de porc și sos tartar;
  • Salată de boeuf;
  • Platou brânzeturi (telemea, cașcaval afumat, pasta de brânză cu ceapă și verdeață);
  • Platou mezeluri (mușchi file, șuncă țărănească, salam uscat);
  • Chifle.

Meniul include: șervețele, farfurii unică folosință, tacâmuri unică folosință!

Băuturi –8,00 lei/pers

  • cafea filtru (100 ml/pers.);
  • apă plată 2 l (200 ml/pers.);
  • apă minerală 1,5 l (150 ml/pers.);
  • sucuri acidulate 2 l (200 ml/pers.).

 

Meniu 2 – gramaj aproximativ 550 g/pers. – 45,00 lei/pers.

  • Frigărui din piept de pui cu prosciutto și mentă;
  • Roșii cu pastă de brânză;
  • Mușchi de porc Wellington;
  • Frigărui de chifteluțe cu bule de cașcaval;
  • Ruladă de pui cu somon și capere;
  • Roastbeef;
  • Frigărui de ciupercuțe la grătar;
  • Dovlecei pane;
  • Salată grecească;
  • Platou brânzeturi (emmetaler, cașcaval afumat, camembert, mozzarella bocconcini);
  • Chifle.

Meniul include: șervețele, farfurii unică folosință, tacâmuri unică folosință!

Băuturi – 8,00 lei

  • cafea filtru (100 ml/pers.);
  • apă plată 2 l (200 ml/pers.);
  • apă minerală 1,5 l (150 ml/pers.);
  • sucuri acidulate 2 l (200 ml/pers.).

 

Meniu 3 – gramaj aproximativ 550 g/pers. – 70,00 lei/pers.

  • Mozzarella cu roșii;
  • Vitello tonnato;
  • Pepene cu prosciutto crudo;
  • Somon afumat cu pastă de brânză cu mărar;
  • Frigărui de creveți tiger cu lime;
  • Mini frigărui din mușchiuleț de porc;
  • Piept de pui în bacon;
  • Salată amestec de frunze verzicu dressing de iaurt;
  • Platou brânzeturi (bocconcini, parmezan, brânză mucegai);
  • Chifle.

Meniul include: șervețele, farfurii unică folosință, tacâmuri unică folosință.

Băuturi – 8,00 lei

  • cafea filtru (100 ml/pers.);
  • apă plată 2 l (200 ml/pers.);
  • apă minerală 1,5 l (150 ml/pers.);
  • sucuri acidulate 2 l (200 ml/pers.).

 

Comenzile se fac cu 24 h în avans, în limita disponibilității. Comanda minimă este pentru 20 persoane.

Pentru o ofertă personalizată ne puteți contacta și la telefon sau e-mail.


FORMULAR DE COMANDĂ: