COCKTAIL

Produsele pentru cocktail sunt gândite pentru a le oferi oaspeților o mică gustare însoțită de un pahar de vin sau șampanie. Ester Catering vă oferă aperitive finger-food variate servite sub formă de bufet suedez sau cu servire tip pass-around.

 

Meniu 1– gramaj aproximativ 160 g/pers. – 20,00 lei/pers.

  • Crostini cu ton și capere;
  • Piept de pui rulat în bacon;
  • Roșie cherry cu bocconcini;
  • Tartine cu camembert, pastă de brânză și strugure;
  • Tartine cu mușchi file;
  • Tartine cu rulouri de prosciutto crudo.

Meniul include: șervețele și farfurii unică folosință!

 

Meniu 2– gramaj aproximativ 170 g/pers. – 20,00 lei/pers.

  • Bruschette cu roșii și busuioc;
  • Castraveți cu pastă de brânză și somon fume;
  • Frigărui cu bule de cașcaval și strugure;
  • Mini vol-au-vent cu humus;
  • Tartine cu roastbeef;
  • Tartine cu salam uscat.

Meniul include: șervețele și farfurii unică folosință!

 

Meniu 3– gramaj aproximativ 150 g/pers. – 20,00 lei/pers.

  • Crostini cu piept de rață și ceapă caramelizată;
  • Frigărui cu ouă de prepeliță și roșii cherry;
  • Mini vol-au-vent cu brânză feta și mărar;
  • Tartine cu anchoa;
  • Tartine cu icre negre și roșii;
  • Tartine cu pastă de brânză și ardei copți.

Meniul include: șervețele și farfurii unică folosință!

 

Comenzile se fac cu 24 h în avans, în limita disponibilității. 

Comanda minimă este pentru 20 persoane.