POVESTEA NOASTRĂ

Ester Catering oferă servicii de alimentație pe piața timișoreană din anul 1991, îmbinând gustul extraordinar cu calitatea serviciilor, toate combinate cu o flexibilitate adaptată nevoilor specifice fiecărui client. Ester Catering vă pune la dispoziţie servicii de catering diversificate, de la meniu zilnic la meniuri complete pentru evenimente (nunţi, botezuri, zile de naştere, conferinţe, recepţii, cocktail-uri, coffee break-uri etc.) sau mâncare pentru acasă. Pentru a avea clienți mulțumiți, firma are o ofertă diversificată și adaptată la bugetul alocat fiecărui eveniment.

Aprecierea clienților noștri este ceea ce ne face sa continuăm. Povestea companiei ȚEPEȘ S.R.L. începe în anul 1991, cei doi asociați cu experiență în arta bucătăriei pornind pe drumul antreprenoriatului. În anul 2008 a fost înregistrată marca Ester Catering, pentru a evidenția mai bine specificul activității.

Serviciile de catering reprezintă o activitate ce necesită profesionalism, responsabilitate, experiență și nu în ultimul rând – talent. Pe lângă personalul pregătit și produsele de calitate, întotdeauna am respectat clientul și timpii de livrare. De aceea, pe piața firmelor de catering din Timișoara, suntem una dintre companiile care au rezistatde-a lungul timpului.